Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Για τις εργασίες και τη συναυλία στο Πάρκο

ΑΝΑΦΟΡΑ Κατοίκων Αγίων – Καματερού, Ιλίου
Οι υπογραφόμενοι κάτοικοι επιθυμούμε να αναφέρουμε, για περαιτέρω δικές σας ενέργειες, τα πιο κάτω:
Χθες το πρωί, 4/7/2014 στις 8 π.μ. διαπιστώσαμε με επίσκεψή μας, ότι μέσα στο Πάρκο Τρίτση, από την είσοδο Ελευσινίων Μυστηρίων, εκτελούνταν εργασίες διαμόρφωσης, σε χώρο έκτασης τριών (3) περίπου στρεμμάτων και συγκεκριμένα εκσκαφές, τοποθέτηση καλουπιών και κυβολίθων, υπήρχαν σωροί από γαρμπίλι και άμμο οικοδομής και χωμάτων, ξυλεία και τεχνητό γρασίδι. Επίσης, υπήρχαν τσουβάλια συσκευασμένου οικοδομικού υλικού σε παλέτες. Στο χώρο υπήρχε εκσκαφέας, μπουλντοζάκι και δύο μεγάλα φορτηγά. Ζητήσαμε τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα από τους αρμόδιους καθώς και τη σύμβαση με τον φορέα του Πάρκου, για την εκτέλεση των εργασιών αυτών. Δεν μας επέδειξαν επίσημα έγγραφα. Διέθεταν μόνο ένα e-mail από τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης κ. Μιχαλόπουλο.
Σας καλέσαμε τηλεφωνικά, ο δικηγόρος κ. Χρήστος Παπαδήμας, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, προκειμένου να παρέμβετε για να ελέγξετε τη νομιμότητα των πράξεων αυτών, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από την πλευρά της Αστυνομίας.
Παράλληλα, διαπιστώσαμε ότι σήμερα το βράδυ, 5/7/2014 έχει προγραμματιστεί εντός του χώρου του Πάρκου Τρίτση, μουσική συναυλία με εισιτήριο, γεγονός που απαιτεί και περίφραξη μέρους του Πάρκου.
Ως εκ τούτου ΖΗΤΟΥΜΕ από την Αστυνομία να παρέμβει σχετικά με τα δύο προαναφερθέντα γεγονότα και να ελέγξει:
Α) Εάν οι εργασίες εκτέλεσης των παραπάνω έργων διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές (Δήμο, Πολεοδομία, Δασική Υπηρεσία, Αστυνομία) και εάν έχουν εγκριθεί με τις νόμιμες διαδικασίες από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου. Επιπλέον, εάν οι εργασίες αυτές της παρέμβασης συνάδουν με το Π.Δ. 184/2002.
Β) Εάν η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία, πληρεί τις προϋποθέσεις αδειοδότησης (από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., Πυροσβεστική, Δασαρχείο, στατικότητα της εξέδρας, άδεια ηλεκτρολογικής εγκατάστασης) και τους όρους ασφαλείας.
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση παρέμβασή σας, καθώς και τα δύο γεγονότα γίνονται αυθημερόν.
Ίλιον 5/7/2014
ΕΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου